Sore a lansat videoclipul melodiei „Dor să-ţi fie dor“

La doar o săptămână după ce a filmat videoclipul „Dor să-ţi fie dor“, Sore ne prezintă cum a ieşit clipul piesei de dragoste, în versurile căreia se vor regăsi mulţi dintre fanii artistei.

sore videoclip dor sa-ti fie dor

Melodia, lansată alături de Media Pro Music, a fost înregistrată în studiourile HaHaHa Production, versurile piesei fiind scrise de Sore. „Piesa vorbeşte despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva care nu te mai iubeşte“, a spus Sore.

Filmările clipului au avut loc în Buftea, în regia lui Alex Fotea, şi au durat aproape 24 de ore. Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru ţinute, realizate de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lăscuţ.

„Videoclipul povesteşte sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei poveşti de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind. Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele să atragă atenţia de la poveste sau de la emoţia pe care atât clipul, cât şi piesa o transmit“, a explicat tânăra artistă.

Noul videoclip beneficiază şi de participarea extraordinară a lui Bogdan Boantă, unul dintre cei mai talentaţi coregrafi din România, care a câştigat două trofee “Dansez pentru tine” şi a participat în grupul de balet din cadrul emisiunilor “Vocea României” şi “Românii au talent”.

Loading...

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here