Sore a lansat videoclipul melodiei „Inima“

După ce a cântat în premieră la Radio ZU melodia „Inima“, Sore a lansat şi videoclipul piesei care reprezintă cel de-al şaselea single din cariera solo a artistei.

Making of Sore - by Bogdan Moldovan (15) videoclip Inima

Piesa „Inima“ a fost compusă de Sore, alături de Mihai Andrei şi Elena Moroşanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Moroşanu şi Diana-Alexandra Moraru.

„După cum spune şi titlul piesei, mi-am ascultat şi de această dată inima şi instinctul. ‘Inima’ mi s-a părut cea mai potrivită alegere ca follow-up după ‘Dor să-ţi fie dor’. Este o piesă la fel de sinceră, al cărei mesaj îmi doresc să ajungă tot la fel de aproape de inimile ascultătorilor“, a spus Sore.

Noul single, lansat împreună cu MediaPro Music, beneficiază de un videoclip spectaculos, plin de energie şi adrenalină, regizat de Alex Fotea şi produs de ICLOUD9. În cele patru zile de filmare, Sore a făcut wakeboarding la Snagov, a filmat pe malul mării şi a sărit în tandem cu paraşuta pe Aerodromul Clinceni.

„‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare plăcere, am sărit pentru prima oară în viaţă cu paraşuta. Mă bucur că am reuşit să introduc într-un singur clip două sporturi extreme, saltul cu paraşuta şi wakeboardingul, pe care îl practic de un an“, a încheiat artista.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here