Sore şi Liviu Teodorescu au lansat melodia „Adu-mi aminte să te uit“

Sore şi Liviu Teodorescu se află la prima colaborare şi au lansat single-ul “Adu-mi aminte să te uit”.

Sore si Liviu Teodorescu“Mi-am dorit colaborarea cu Liviu încă de pe vremea când eram colegi în Lala Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce ‘wow’! Mă bucur că dorinţa noastră s-a concretizat prin piesa ‘Adu-mi aminte să te uit’. Am scris piesă cot la cot în studiourile Hahaha Production şi a fost o experienţă pe care mi-ar plăcea să o repetăm”, declară Sore despre colaborarea pentru cel mai recent single, “Adu-mi aminte să te uit”.

“Ştiam că Sore are o voce cum puţini artişti din România au, dar nu ştiam că este o compozitoare atât de bună. Am aflat asta atunci când am scris împreună ‘Adu-mi aminte să te uit’. Este o piesă super specială, pentru că linia şi versurile te fac să simţi că asculţi o baladă, dar producţia lui Şerban Cazan şi a băieţilor de la Hahaha Production dă piesei o altă direcţie. O poţi asculta şi dimineaţă, şi la prânz, şi seara. Şi trag speranţa că va dudui şi noaptea, în cluburi”, a declarat Liviu Teodorescu.

Piesa este compusă de Şerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma şi produsă în studiourile Hahaha Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu şi Robert Toma.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here