Sore şi Smiley au lansat videoclipul melodiei „Jumătate“

„Jumătate“ este cea mai nouă piesă cântată de Sore împreună cu Smiley, o piesă despre plăceri şi despre păcate, aşa cum se vede prin ochii lui Sore.

„Am simţit mereu nevoia de acest du-te vino în relaţie. Cred că asta e cheia în orice relaţie de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi, ca să te redescoperi şi să menţii iubirea vie“, a spus Sore.

Sore face un bilanţ personal de plăceri şi păcate: „Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Vă provoc şi pe voi, lista mea e cam lungă: îmi place adrenalina la volan şi pe placa de snowboard, sunt dependentă de cofeină, sunt shopaholică. Cred că aş mai putea să găsesc şi altele“.

Sore şi Smiley împart şi câte jumătate de videoclip într-o continuă iluzie optică, o execuţie făcută exclusiv în postproducţie grafică. „Se spune că lucrurile bune se lasă aşteptate. Am aşteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar «Jumătate» este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie“, a încheiat Sore.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here