Soul Project a lansat videoclipul melodiei „I’m afraid“

Soul Project este un proiect de suflet înfiinţat de către MC Dany, pe numele lui real Bolocan Cristian Daniel, iar primul single, “I’m Afraid (you always change your mind)” este compus chiar de către el, fiind inspirat din întâmplările sale şi suntem siguri că se va putea regăsi oricine în versuri.

I`m AfraidIdeea de realiza “I’m Afraid (you always change your mind)” a venit acum un an, în urma unei despărţiri prin care a trecut MC-ul. Acesta a luat în considerare şi părerile unor prieteni şi împreună cu fratele său, Ovidiu Bolocan (13 ani ), tânărul chitarist al melodiei, au finalizat versiunea acustică a piesei.

Următorul pas a fost să găsească o voce care putea să ridice aşa de sus linia melodică şi au decis că cel mai potrivit este Adi Moţ, care a fost încântat de proiect şi a acceptat fără ezitare să facă parte din el.

În final aceştia au mers la ProSound Studio unde Alex Ardelean, un vechi prieten al lui Dany, s-a ocupat de orchestraţie şi aşa a ieşit rezultatul mult aşteptat.

“Am crezut şi cred în continuare în dragoste şi este important ca fiecare să treacă printr-o poveste de iubire fără frică, indiferent de consecinţe”, a spus MC Dany.

Adi Moţ, în vârstă de 25 de ani, este un solist vocal de muzică uşoară şi nu numai, care cântă într-o formaţie de 3-4 ani de zile, nu are studii muzicale, nefăcând nicio oră de canto.

“Muzica pentru mine e o pasiune, un mod de exprimare, o evadare şi un mod de a mă regăsi într-un fel sau altul. Mă bucur să fac parte din acest proiect”, spune Adi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here