Soundland a lansat, alături de Alexandra Ungureanu, videoclipul melodiei „Atât de uşor“

‘Atât de uşor’ este titlul noului single Soundland, un nou proiect KAZIBO Music, în colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din România.

Soundland si Alexandra UngureanuPiesa propune un mix de stiluri muzicale, o piesă ce pune în valoare timbrul special al Alexandrei Ungureanu şi ne introduce în lumea muzicală a celor doi DJ Soundland, Andy Platon şi DJ Kaleia. Videoclipul în regia lui Slava Sârbu, completează vizual mesajul piesei şi ne-o dezvăluie pe Alexandra Ungureanu într-o ipostază mult mai senzuală.

‘/Atât de uşor/ este o piesă care mi-a plăcut de la prima ascultare, o piesă în limbă română cu un mesaj puternic de dragoste şi un instrumental ritmat’, a declarat Alexandra Ungureanu.

Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregătit să cucerească topurile muzicale naţionale şi internaţionale printr-o serie de colaborări surpriză atât cu artişti locali, dar şi cu artişti internaţionali.

‘Soundland este un proiect de suflet la care am lucrat foarte mult, avem o serie de piese compuse în studiourile KAZIBO Music pe care urmează să le lansăm în perioada următoare.’ au declarat cei doi DJ, Andy şi DJ Kaleia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here