Speak, LLP și Ștefania au lansat videoclipul melodiei „Te fac un dans“

“Te fac un dans?” Așa e refrenul celei mai fresh colaborări a momentului! Speak lansează un featuring cu LLP alături de un special guest pe măsură, Ștefania. Dacă ai senzația că vara aceasta nu ai petrecut suficient, e momentul să îți iei pantofii de dans, vibe-ul energic și să zici “Party Mood ON”!

Speak feat LLP - Te fac un dans“Mă bucur foarte mult că am reușit să lansăm această piesă! Tot procesul de creație a decurs foarte repede. Am primit instrumentalul de la LLP, mi-a plăcut foarte tare și în două zile am terminat piesa. Clipul a ieșit cum ne-am dorit toți și sper să le placă și oamenilor!”, declară Speak.

“Mă bucur mult că am avut ocazia să lucrez cu acești oameni minunați, talentați, iubitori de muzică și dans. Mi-a surâs ideea încă de la început, chiar și titlul cântecului. Cred că piesa li se potrivește de minune. Sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit, de această colaborare, de această piesă, realizată împreună cu Silviu Păduraru (Deepside Deejays), fără a cărui talent și susținere, această poveste numită ‘Te fac un dans??’ nu s-ar fi întâmplat. Mi-ar plăcea mult că mesajul și vibe-ul pozitiv al piesei să fie bine primite de către ascultători”, mărturisește LLP.

Versurile piesei “Te fac un dans?” sunt compuse de Speak, iar muzica este creată de LLP și Silviu Păduraru. În regia lui SAN, filmările videoclipul au durat aproape 24 de ore și s-au desfășurat la o piscină de lângă București. Dansatori, fani, prieteni și multă distracție – așa poate fi caracterizată atmosfera de pe platou. În plus, în videoclip,protagonista rolului feminin este Ștefania, una dintre cele mai sexy vloggerite și artiste din țară.

“În timp ce Ștefan (Speak) scria versurile și înregistra vocile, eu fredonam refrenul lui. La un moment dat i-a venit ideea de a înregistra și eu câteva versuri ca special guest, pentru că îmi plăcea foarte mult cum suna piesa. Mă bucur că am fost invitată și că totul a decurs foarte natural”, adaugă Ștefania.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here