marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIŞtefan Bănică a lansat o nouă melodie, „Acasă de Crăciun“

Ştefan Bănică a lansat o nouă melodie, „Acasă de Crăciun“

Pentru că un Crăciun nu e Crăciun fără tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului şi fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, Ştefan Bănică aduce în dar în luna cadourilor şi în pragul tradiţionalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sărbători: „Acasă de Crăciun“.

stefan-banica_acasa-de-craciun

O piesă sensibilă, plină de emoţie, ca o incursiune în lumea inocentă a copilăriei, alături de familie şi de toţi cei dragi, într-un loc de care ţi-e dor oriunde ai fi în lume, acolo unde-ţi ai rădăcinile şi mereu îţi doreşti să te întorci: acasă.

„Uneori viaţa ne obligă să stăm departe de cei dragi. Dar unde abia aştepţi să te întorci de sărbători? Acasă! Alteori, când uităm de spiritul Crăciunului, copilul din noi ne reaminteşte emoţia adevărată, trăită prin ochii lui, de Crăciun, acasă, alături de cei dragi. Aceasta e starea transmisă de noul meu cântec, ‘Acasă de Crăciun’, pe care îl dedic tuturor celor care se vor regăsi în el, celor care sunt departe şi abia aşteaptă să revină de sărbători acasă. Că nicăieri nu-i mai bine ca acasă“, a spus Ştefan Bănică.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.