Ştefan Bănică a lansat o nouă melodie, „Acasă de Crăciun“

Pentru că un Crăciun nu e Crăciun fără tradiționalele sale concerte de la Sala Palatului şi fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, Ştefan Bănică aduce în dar în luna cadourilor şi în pragul tradiţionalelor sale concerte de Crăciun de la Sala Palatului, cel mai frumos cântec de sărbători: „Acasă de Crăciun“.

stefan-banica_acasa-de-craciun

O piesă sensibilă, plină de emoţie, ca o incursiune în lumea inocentă a copilăriei, alături de familie şi de toţi cei dragi, într-un loc de care ţi-e dor oriunde ai fi în lume, acolo unde-ţi ai rădăcinile şi mereu îţi doreşti să te întorci: acasă.

„Uneori viaţa ne obligă să stăm departe de cei dragi. Dar unde abia aştepţi să te întorci de sărbători? Acasă! Alteori, când uităm de spiritul Crăciunului, copilul din noi ne reaminteşte emoţia adevărată, trăită prin ochii lui, de Crăciun, acasă, alături de cei dragi. Aceasta e starea transmisă de noul meu cântec, ‘Acasă de Crăciun’, pe care îl dedic tuturor celor care se vor regăsi în el, celor care sunt departe şi abia aşteaptă să revină de sărbători acasă. Că nicăieri nu-i mai bine ca acasă“, a spus Ştefan Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here