Ştefania a lansat videoclipul melodiei „Veneno”

Ştefania este pregatită pentru vară cu cea mai hot piesă. Pentru zilele toride, „la muneca del party” declanşează obsesia petrecerilor de pe plajă, din cluburi, de pe străzi, cu noul single, „Veneno”.

Stefania - VenenoCa şi în cazul anterioarelor piese lansate, Ştefania a lucrat cu Speak pe partea de compoziţie, iar alături de el au fost, de această dată, Carlito, Marius Pop şi Alex Ghinea.

Videoclipul este regizat de către Kobzzon şi a fost filmat în Bucureşti. După cum declara Ştefania odată cu lansarea videoclipului piesei „Solo un momento” şi de această dată, artista s-a ţinut de cuvânt şi a îmbinat în noul videoclip, muzica şi dansul.

“Mă simt extraordinar că pot face muzică și că o pot completa cu dans. Dansul este prima mea dragoste, iar acesta este principalul motiv pentru care, în orice material muzical pe care îl voi lansa, dansul va fi prezent”, a declarat Ştefania.

Ştefania s-a lansat în industria muzicală cu un cover la piesa “Nentori”, a Arilenei Ara, care a depăşit 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube, într-un timp foarte scurt. În cele din urmă, managementul Arilenei Ara a uploadat pe canalul oficial al artistei coverul realizat de Ştefania.

Primul single al Ştefaniei, „Drinking About You”, a apărut în septembrie 2017. De atunci şi până în prezent, Ştefania a fost prezentă atât în mediul online, cât şi offline cu activităţi muzicale şi nu numai. Tot în toamna anului 2017, Ştefania i se alătură lui Speak, pe piesa “Timpul”, piesa care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, Ştefania uploadează periodic vlog-uri pe canalul ei de YouTube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here