Stonelight şi Toni Dijmărescu au lansat „I won’t wait“, o nouă piesă de pe albumul tribut „Back to life – A tribute to Goodbye to Gravity“

S-a lansat un nou single de pe albumul tribut „Back to life – A tribute to Goodbye to Gravity“, pentru melodia „I won’t wait“, interpretată de formaţia Stonelight alături de Toni Dijmărescu.

stonelight-toni-dijmarescu-i-wont-wait

„Data de 30 octombrie va rămâne probabil întipărită în mintea tuturor celor din scena underground-ului românesc ca ziua care ne-a schimbat pentru totdeauna. Am pierdut nu doar o trupă extraordinară, cu un potențial foarte mare și muzicieni incredibili, cât și prieteni buni, foști colegi pentru unii dintre noi. Am pierdut și multi prieteni din publicul pe care il împărțim și din lumea noastră, a muzicii underground. Sunt prea puține cuvinte care pot să exprime durerea și neputința în astfel de situații, așa că am ales să participăm cu ceea ce ne pricepem noi și anume cu muzica și sufletul, la acest tribut pentru prietenii noștri“, au spus cei de la Stonelight.

„Când am aflat acum aproape un an de la Vlad Buşcă despre faptul că Universal Music România intenţionează să lanseze un album tribut Goodbye To Gravity, i-am spus pe loc că vreau sa particip şi eu. Singura mea problemă era că trebuia să găsesc o trupă cu care să colaborez, de aceea m-am bucurat foarte tare când am primit oferta trupei Stonelight de a cânta părţile de chitară ale piesei ‘I won’t wait’ pentru acest album“, a ad[ugat Toni Dijmărescu.

Melodia a fost înregistrată la Sysound Studio (părţile de tobe), Dadiu Studio (chitări), Taine Multimedia Studio (voci), a fost mixată de Jaroslav Celujko (Jaro Sound) şi masterizată de Luculescu Alin Gabriel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here