Stroke 69 a lansat videoclipul melodiei „Sunlight“

Vara este un anotimp cu valori aproape universale: distracţie, aventuri, experienţe noi, dar şi relaxare şi detaşare de grijile cotidiene. Asta ne transmit şi băieţii de la Stroke 69 în piesa “Sunlight”, o baladă superbă ce merită să fie savurată asemenea unei băuturi reci în toiul unui val de căldură.

Stroke 69

“Sunlight” se bucură de un videoclip regizat de Nagy Szabolcs care ne conduce pe drumul întunecat al trecutului lui Zsolt, pavat însă cu amintiri luminoase care ne îndruma paşii.

Stroke 69 a impresionat încă de la lansarea hitului “Beautiful Smile” care a dat tonul distracţiei în cluburile din ţară şi din străinătate.

Zsolt a descris stilul muzical al proiectului Stroke 69 că fiind o combinaţie ideală de house şi dance, “mai degrabă aş spune că este genul “warm-up” , acel ceva de care este nevoie la începutul unei petreceri pentru a încinge atmosfera”.

De data aceasta însă, băieţii ne recomandă un “cool down”, “Sunlight” fiind o coloană sonoră perfectă pentru momentele noastre de destindere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here