Sunrise Inc şi Andreea Bănică au lansat videoclipul melodiei „Una palabra“

Sunrise Inc şi Andreea Bănică aduc mai aproape flavour-ul şi autenticitatea latino, o poveste fascinantă inspirată din vitatiltatea, efervescenţa şi senzualitatea cubaneză.

sunrise inc andreea banica videoclip una palabra

Single-ul „Una palabra“, cu ritmuri lente, dar încărcate de senzualitate, este compus şi produs de Adi şi Silviu. Atât pentru Andreea, cât şi pentru băieţii de la Sunrise Inc, single-ul „Una palabra“ nu este prima piesă cu versuri în limba spaniolă.

Videoclipul, o poveste plină de savoare şi contraste puternice, în care bucuria şi dragostea de viaţă sunt elementele cheie, este regizat de Alex Ceauşu. Dansul şi energia debordantă completează peisajul şi decorul inspirat din ţările Americii Latine.

„Cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea un artist este atunci când opera pe care o creează este ceea ce şi-a propus. Ne bucură faptul că oamenii cu care am lucrat pentru noul nostru single au înţeles ceea ce ne-am dorit. Andreea Bănică s-a potrivit perfect în piesă, iar de mix şi master s-a ocupat Bunicul Magic. De regia videoclipului s-a ocupat Alex Ceauşu, iar filmările au durat în jur de 12 ore“, au spus cei de la Sunrise Inc.

„’Una palabra’ este o piesă pasională, o melodie cu sangre caliente, şi te duce în filmul culturii latino, în care dansul, muzica şi buna dispoziţie sunt la ordinea zilei. Ar trebui să învăţăm mai multe de la ei: să trăim şi să iubim intens“, a încheiat Andreea Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here