duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISunrise Inc şi Da Fleiva au lansat un lyric video pentru melodia...

Sunrise Inc şi Da Fleiva au lansat un lyric video pentru melodia „Indiferenţe“

La două luni după ce au lansat videoclipul melodiei „Eselamor“, băieţii de la Sunrise Inc ne prezintă o nouă piesă, „Indiferenţe“, interpretată alături de Da Fleiva.

Sunrise Inc Da Fleiva melodia Indiferente 1

„Indiferenţe“ este cea de-a doua melodie în limba română a celor de la Sunrise Inc, piesa fiind compusă de Adi şi Silviu, cei doi membri ai formaţiei, care au fost ajutaţi de Da Fleiva.

„Au trecut aproape doi ani de când am lansat o piesă în limba română, ‘Toate femeile pleacă’, şi am decis că este timpul să lansăm un nou single în limba noastră maternă. Cu Da Fleiva ne cunoştem de câţiva ani, de mult timp voiam să lucrăm împreună, însă am aşteptat momentul oportun“, au spus băieţii de la Sunrise Inc.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.