Tara şi Kalif au lansat videoclipul melodiei „Prima dragoste“

Ultima lună a anului 2016 aduce o nouă piesă semnată de către Tara, o colaborare cu rapperul Kalif.

Tara si Kalif - Prima Dragoste

Single-ul “Prima Dragoste” este produs de cei de la Synthetic şi ne prezintă o nouă Tara, de data aceasta solista cântă despre prima dragoste, relaţie specială în viaţa oricărei persoane, perioadă care este cu greu uitată chiar dacă timpul trece rapid.

“Prima dragoste ne marchează şi, într-o măsură sau alta, suntem urmăriţi de ea toată viaţa. În maturitatea noastră purtăm şi semnele primei iubiri. Prima dragoste se închide undeva într-o cutiuţă a minţii, unde avem acces ori de câte ori simţim nevoia”, declară Tara Holtea.

Indiferent de ce se întâmplă în viaţa noastră sunt anumite lucruri pe care nu le putem uita sau renega, iar din această categorie face parte şi prima dragoste.

“I-am cunoscut pe producătorii de la Synthetic în urmă cu doi ani, iar ‘Prima Dragoste’ este primul nostru produs lansat. Coincidenţă sau nu de nume, este primul pas alături de ei. Simt că această direcţie muzicală mă reprezintă în acest moment şi mă regăsesc în tot ceea ce fac. Aşa cum spuneam, aceasta este prima piesă dintr-o serie de mai multe. La începutul anului 2017, voi pregăti o altă lansare”, adaugă Tara.

Tara şi Kalif sunt siguri că “Prima Dragoste” nu se uită niciodată!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here