luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITECSAN a lansat "Abonat", o piesă despre dependența online

TECSAN a lansat „Abonat”, o piesă despre dependența online

TECSAN - Abonat
TECSAN – Abonat

După ce în urmă cu câteva zile a lansat videoclipul pentru „Singuratic (Introducere)” iată că TECSAN revine cu o nouă piesă plină de adevăr din realitatea cotidiană. Noul single se numește „Abonat” și este și el însoțit de un videoclip sugestiv realizat special.

TECSAN revine în atenția fanilor cu o nouă piesă inspirată din realitatea cotidiană. Băiatul din Berceni împreună cu Sprint Music au lansat videoclipul piesei „Abonat”. Așa cum spunea chiar el și această piesă este inspirată din realitatea cotidiană. Și pentru această melodie muzica și textul au fost făcute de TECSAN iar instrumentalul de Cătălin Năstase și Alex Leceanu, iar la videoclip a colaborat cu DOP: Tien.

„Abonat” este o piesă în care am scos in evidenta foarte mult lumea virtuală pe care nu ar trebui să punem preț. Adică pur și simplu ne hipnotizează și nu putem să ne uităm stânga dreapta, uităm de aproapele nostru, uităm ce înseamnă fericirea. Intrăm într-o panică anume când mai avem 5% baterie, de exemplu. Încărcăm telefonul I00% dar noi suntem fericiți 2% în viața reală. Și eu și mulți alții suntem legați la ochi. Tot conceptul video a fost făcut de mine și veți vedea și voi videoclipul la care DOP a fost Tien (MVPEntertainment)”, ne-a mai spus artistul, care se consideră că este „un om modest, calm, duc o lupta interioară a sentimentelor, nu am bariere, am curajul de a spune lucrurile pe nume, sunt sincer și pot vorbi despre trecut super deschis, și despre prezent și viitor.

Mă inspiră viață cotidiană. Lumea este foarte stresată și își vede doar interesul, dar dacă deschid ochii și au puțînă răbdare pot vedea multe și pot auzi multe povești de viață”, a mai spus el în încheiere.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.