The Manager şi Pascovski V. au lansat melodia „Freedom“

La 25 de ani de la Revoluţia anti-comunistă a tinerilor din România – 22 Decembrie 1989, Label-ul Armed Recordings a produs un single intitulat “Freedom” – Omagiu tinerei generaţii, care s-a sacrificat pentru idealurile de libertate şi dreptate socială.

Freedom - Armed Recordings“Freedom” este, probabil, singurul release în genul Progressive House, pe care producătorii români ai fenomenului EDM îl dedică unui astfel de eveniment.

Remarcabil este faptul că, Mihai Dragu (The Manager) a fost participant direct la o vârstă foarte fragedă la evenimentele din timpul revoluţiei, iar colegul său Pascovski Victor (Pascovski V.) s-a născut în mijlocul acelor zile dramatice – 22-23 Decembrie 1989. Este, aşadar, un mod inedit, prin care cei doi producători înţeleg să reamintească românilor şi lumii întregi despre jertfa unor tineri eroi, care şi-au pierdut viaţa pentru a apăra valorile civilizaţiei moderne.

Melodia lansată cu acest prilej, este de fapt, un Anthem (Imn), care surprinde prin încărcătura sa emoţională, încercând să transmită sentimente de dramatism, dar şi de bucurie, regăsite în ansamblul trăirilor tulburătoare, ale momentelor din 22-23 Decembrie 1989. Este o invitaţie pentru tinerii de astăzi, de a continua lupta pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here