The Motans a lansat, alături de Keed, videoclipul pisei „Lilith“

The Motans lansează noul single „Lilith“ în colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z., dar și un videoclip cu totul special, filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative. Piesa a fost compusă de The Motans alături de Keed, Achi, Damian Rusu și Radu Dimitriu, produsă de Vlad Lucan și pornește de la misterul primei femei, Lilith.

THE MOTANS - lilith - fb profile pic

„Mi s-a părut interesantă asocierea dintre o femeie și personajul Lilith, care a fost, după multe mituri și legende, prima femeie a lui Adam. Dar, spre deosebire de Eva, Lilith a fost creată din foc, sau din țărână, după folclorul evreiesc, și făcută în același timp, nu după și nu din coasta lui Adam. Lilith e simbolul femeii care nu se supune niciodată unui bărbat. E un întreg de la natură și nu are nevoie de cineva ca să simtă liniștea. Ea nu are nevoie de liniște, ce a fost creat din foc nu e sortit să cunoască liniștea. Scriind această piesă, am vrut să descriu femeia care, la prima vedere, nu pare afectată de absolut nimic. În adâncul sufletului însă, râvnește la acea liniște care nu îi este sortită”, a spus The Motans.

„Motanu’ a băgat piesa în mașină și a zis că are nevoie de o strofă. Conceptul piesei s-a lipit ca un magnet de partea mea artistică și m-am oferit. E un profesionist desăvârșit și unul dintre puținii artiști care înțeleg importanța viziunii și a conceptului în muzică. Totul a mers ca uns, sunt încântat”, a adugat Keed.

Lilith este personificată în videoclip de Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 290.000 de abonați pe YouTube și 422.000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, care se numără printre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.

„«Lilith» este clipul meu favorit de până acum. Mi-a plăcut echipa, toți băieții sunt extraordinar de talentați și m-a intrigat mult ideea clipului. The Motans e cu siguranță proiectul meu favorit din România, deci sunt mândră că m-au ales pe mine să aduc la viață imaginea lui Lilith”, a încheiat Laura.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here