The Motans lansează primul clip filmat integral cu telefonul, pentru piesa “Astrologic Vorbind”

The Motans

The Motans revine cu o o nouă piesă, despre regăsire și iubirea care poate schimba destine – “Astrologic Vorbind”. Pentru realizarea clipului, echipa The Motans a colaborat cu un brand cunoscut de telefoane mobile. Împreună au reușit un experiment inedit și au filmat videoclipul integral cu noul model de telefon OPPO Reno4 Pro.

Actorii Andrei Ivan și Ana Beatrice Bodea au dat viață personajelor gândite în versurile lui Denis Roabeș și își trăiesc intens povestea de dragoste. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș, iar de producție s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

“A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a spus Denis – The Motans.

Profunzimea piesei este redată în imagini filmate, în premieră, cu noul model de telefon. Regia clipului a fost gândită de Bogdan Păun, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar producția video este semnată de Loops Production.

Citeste si despre:

DUMI A Lansat Piesa „5 Dimineața”!
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”
Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here