The Motans și Inna au lansat videoclipul melodiei „Nota de plată“

The Motans revine cu un nou single, care se numește „Nota de plată“ și este o colaborare cu Inna. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimeș, Inna, Alexandru Cotoi și Costin Bodea, iar de producție s-au ocupat Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

the motans inna nota de plata

Videoclipul piesei „Nota de plată“ este regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm), de concept și scenariu s-au ocupat Vlaicu Bunduchi și Andrei Botnaru, iar DoP a fost Bogdan Filip.

„Ideea cu ‘Nota de plată’ mi-a dat-o un coleg. Pentru că mi-a plăcut, am avut o sesiune împreună cu Irina Rimeș și am hotărât să o dezvoltăm și să facem din ea o piesă. A trecut ceva timp până să ajungem la varianta finală, dar a ieșit o melodie care ne place. Despre colaborarea cu Inna pot spune că a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric“, a spus The Motans.

„The Motans este un artist cool și talentat. A fost o bucurie să lucrez cu el. Sperăm să vă bucurați de ‘Nota de plată’“, a adăugat Inna.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here