Theodora a lansat, alături de Pacha Man, videoclipul piesei „Cu tine pe mine“

Theodora a lansat melodia “Cu tine pe mine” o piesă hot, cu accente reggae, în colaborare cu Pacha Man, ce este însoţită de un videoclip incendiar în care o vedem pe artistă în ipostaze inedite, de la antiteză înger-demon la o atitudine glam, de sexy lady.

Theodora si Pacha ManVideoclipul “Cu tine pe mine”, regizat de către ironic, ne dezvăluie o Theodora cameleonică, într-un decor cu elemente spectaculoase, iar rolul de amazoană este cel care i se potriveşte perfect.

Compusă de către Marius Moga, Alin Sterian “ironic”, Petre Octavian “Achi” şi Alex Cotoi şi produsă de către Alin Sterian “ironic”, Ionuţ “Yogi” Vasilache şi Mădălin Roşioru în studiourile DeMoga, “Cu tine pe mine”, cel de-al doilea single al frumoasei artiste, este o colaborare cu Pacha Man şi aduce o schimbare de stil muzical pentru Theodora, faţă de primul său single “From Paris with love”.

“Am acceptat cu mult entuziasm propunerea venită din partea lui Marius Moga de a cânta această piesă împreună cu Pacha Man. E modul meu nonconformist de a promova iubirea sub orice formă s-ar afla ea. Videoclipul este regizat de către ironic, cel care a realizat un videoclip de imagine din multe efecte unice şi originale. Este vorba de 4 atitudini, diferite şi perfect combinate cu styling-ul şi cu efectele. Sper ca această abordare, diferită faţă de ceea ce aţi văzut până acum, să fie pe placul vostru”, a declarat Theodora.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here