Tobi Ibitoye de la Vocea României a revenit în atenţia fanilor

Tobi Ibitoye, fostul concurent de la “Vocea Romaniei”, revine în atenţia fanilor şi lansează o nouă piesă care se numeşte “Loving Me”. “Loving Me” e piesa mea de suflet, prin mesajul pe care am vrut sa-l transmit.

Este o piesa care s-a nascut din dorinta de a vorbi despre compromisul in dragoste, inevitabil de altfel. Interesant este faptul ca a luat nastere intr-o zi in care impreuna cu producatorul de la Ha Ha Ha Production, Vladimir Coman Popescu, cautam sa cream ceva nou pentru un mini documentar pe care il filmam. Nu a fost nimic premeditat. Vladimir a cantat cateva ritmuri cu Ukulele, fara a se lega ceva, dar in momentul in care acordurile pianului s-au facut si ele auzite, mi-am adus aminte despre povestea aceasta a compromisului in dragoste, pe care incercasem sa o spun de cateva ori, in trecut.

In cateva minute, melodia a inceput sa curga si inspiratia a facut sa ia nastere acest manifest pe care piesa il reprezinta.

Un alt lucru foarte interesant este si faptul ca, desi simteam ca spun o poveste, cand am terminat de scris versurile, am realizat ca erau mai multe povesti intr-una.

Piesa vorbeste despre puritatea dragostei si este dedicata tuturor celor care au trait sub opresiunea celor pe care i-au iubit.

As putea sa va povestesc la nesfarsit despre ce semnificatie are fiecare cuvant din piesa, fiecare nota. Dar prefer ca arta sa vorbeasca in locul meu si…mai presus de orice, prefer sa las oamenii sa vorbeasca pentru arta!”, a povestit solistul

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here