Trupa Băieţii a lansat un lyric video pentru melodia „Dragoste în lanţuri“

Între dragoste şi ură e doar un singur pas. Odată pasul făcut, vei găsi doar un zâmbet fals. Iată lecţia de viaţă pe care ne-o oferă cei trei băieţi reuniţi de către Liviu Varciu şi Stereomilk în trupa Băieţii.

Baietii - In lanturi

Alecu, Răzvan şi Andy sunt trei voci care au în spate poveşti de viaţă aparte. La doar 20 de ani, printre pasiunile lor se număra lectura, regia, instrumentele, dansul sportiv şi ‘iubirea practicată ca arta’.

Citind Balzac şi Eminescu, Andy pune versuri pe muzică şi scrie poezii, încercând să transmită forţa vitală cu care a fost înzestrat. Îndrăgostitul etern, el, ca şi colegii lui de trupă, ascultă de la jazz la blues şi soul şi îşi regizează poveşti de iubire după o singură privire în ochii trecătoarelor.

Alecu este cel mai glumeţ, în spatele acestei dimensiuni ascunzându-se însă o sensibilitate vibrantă iar privirea lui te îndeamnă parcă să îi afli povestea.

Răzvan, cel mai matur dintre Băieţi, a jucat în nenumărate piese de teatru şi a participat la X Factor. El s-a întâlnit cu Andy, fost concurent la Vocea României, în oraşul lor natal, Ploieşti. Alecu a devenit foarte bun prieten cu cei doi iar colaborarea ca trupă a început firesc, după o noapte nebună de karaoke. Nu a fost nevoie decât de o postare pe Youtube ca să fie apreciaţi şi invitaţi să devină Băieţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here