Trupa Băieţii a lansat videoclipul melodiei „Vreau să fac o nebunie“

Trupa Băieţii a lansat “Vreau să fac o nebunie”, primul videoclip filmat integral cu smarthphone-uri. Piesa urmează primului lor single, “Dragoste în lanţuri”, care s-a bucurat de mare succes, ajungând până în finala naţională a concursului Eurovision şi auzindu-se la cele mai multe posturi de radio din ţară.

Trupa BaietiiSingle-ul care ne îndeamnă să ne luăm lumea în cap şi să trăim la maximum nebuniile care ne fac fericiţi este produs în studiourile DeMoga.

Mai mulţi artişti care au ascultat piesa Băieţilor s-au declarat încântaţi de sound-ul fresh şi de ascensiunea rapidă a trupei. “Îi susţin, mă bucur că avem parte de o generaţie de artişti talentaţi”, a spus Amna.

“E o piesă foarte bună. A fost un vibe foarte bun când am fost toţi în studio şi am compus piesa. Sunt sigur că o să se danseze pe ea vara asta”, a spus Robert Toma.

Cât priveşte palmaresul nebuniilor pe care le-au făcut băieţii, Alecu şi-a amintit o poveste care s-a născut în urma unei provocări: “Eu şi Răzvan mergeam în club şi ne întreceam cine săruta cele mai multe fete. Aşa că, într-o zi, mi-am propus să mă întâlnesc cu cât mai multe fete posibil într-o singură cafenea. Mi-am luat unul dintre cei mai buni prieteni cu mine şi am început să sun, am stat la cafenea de la 13:00 la 02:00, timp în care m-am întâlnit cu 7 fete şi chestia comică este că barmaniţa a văzut tot ce am făcut şi cu toate asta am sărutat-o şi pe ea la finalul serii. “

Andy a mărturisit că cea mai mare nebunie pe care a făcut-o până acum a fost: “atunci când mama credea că sunt la şcoală şi eu de fapt am fost cu băieţii la bazlin la “Splash! Vedete la apă”.

Alecu, Andy şi Răzvan ne-au împărtăşit şi care sunt nebuniile pe care vor să le facă anul acesta.

Răzvan a reuşit să facă o nebunie chiar înainte de lansarea piesei: s-a vopsit din saten în argintiu. “Vara asta ne-am propus să petrecem fiecare zi ca şi cum ar fi ultima! Vara asta o ardem cel mai bine. Mai vrem să facem turul României şi să vizităm tot ce se poate. Ba chiar să mergem şi la mare impromptu şi la întoarcere să facem autostopul şi să vedem cine ne ia, indiferent de destinaţie”, a declarat Răzvan.

Andy are planuri măreţe pentru vara asta: “Vreau să plec la Paris, să mă duc într-un parc acvatic, să sar cu paraşuta, să conduc pe Transfăgărăşan, să fug în miez de noapte la mare cu prietenii şi să cânt la chitară pe plajă”.

Băieţii au fost extrem de încântaţi de atmosfera de la filmări, Răzvan spunând că: “La filmări ne-a plăcut la nebunie, mai vrem câteva zile ca astea să ne tot distrăm”. “Filmarea clipului a fost super! Am avut noroc de o echipă foarte tare compusă din regizorul Bogdan Păun şi directorul de imagine Alexandru Mureşan de care ne-am ataşat, dar şi de o vreme excelentă”, l-a completat Andy.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here