Trupa Bere Gratis a lansat, alături de Amna, videoclipul piesei „Cum e dragostea“

Băieții de la Bere Gratis și Amna colaborează și lansează un cântec-poveste în care vorbesc despre lupta interioară prin care trece fiecare om în căutarea dragostei.

bere gratis amna cum e dragostea videoclip

Piesa „Cum e dragostea“ a fost compusă de Marian Damian, Bogdan Ioan, Mihai Georgescu și Mihai Munteanu, regia clipului fiind semnată de Claudiu Stan.

„Oricare dintre noi, oricât am încerca să ne împotrivim, nu facem decât să mergem mai departe în căutarea relației care ne oferă vibrația cea mai frumoasă, dragostea. Implicit, dacă iubești și ești iubit, ai barometrul perfect al fericirii. Cine vrea, e liber să încerce alte variante. Nouă nu ne-au ieșit. Ne bucurăm de o nouă colaborare cu una din artistele foarte talentate din muzica românească. Am ochit-o mai demult, dar acum s-au legat toate. ‘Cum e dragostea’ vorbește despre lupta fiecăruia dintre noi cu un fenomen independent de voința noastră“, au spus băieții de la Bere Gratis.

„M-am bucurat tare mult când a venit această colaborare din partea băieților, pentru că-mi doream de ceva timp să lucrez cu ei“, a încheiat Amna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here