Trupa Blue Noise a lansat videoclipul piesei „Love won’t run away“

Blue Noise a lansat videoclipul piesei „Love won’t run away”, piesă cu care s-au clasat pe locul al IV-lea la Selecția Națională Eurovision 2015 România.

blue noise videoclip love won't run away

„Ideea de a-i face acestei piese și videoclip ne-a venit chiar pe perioada concursului Eurovision, când o mare parte dintre concurenți fredona refrenul piesei noastre. Pe holuri, în sălile de pregatire, chiar și pe scenă, la aflarea rezultatelor!”, povestește Bogdan Tudor, membru al trupei Blue Noise, dar și voice-over al Antenei 1.

Filmările, spune artistul, au avut loc la „WASP, în Bucuresti – un spațiu minunat al dansului contemporan! Am găsit întelegere aici, dar și spațiile perfecte pentru filmarea noastră alb-negru, în două încăperi identice vopsite în cele două culori. Pentru noi a fost o experiență inedită să filmăm într-un spatiu mat vizual”.

„Videoclipul se bazează pe o multitudine de stări amestecate ale acestui sentiment care nu prea vrea să ne dea pace, dragostea”, mai spune Bogdan.

Tot el spune că succesul pe care l-a înregistrat melodia la Eurovision a atras după el o notorietate fără precedent „pentru un proiect a capella, la noi în țară. Am văzut că poți schimba percepția oamenilor cu privire la felul în care se face muzică. Am fost surprinși să vedem că oamenii apreciază muzica de calitate, deopotrivă incisivă și frumoasă, totul reprodus doar de vocea umană. Astfel că am hotarât să „imortalizam” piesa într-un videoclip. Norocul nostru este că suntem înconjurați de oameni care au zis imediat, „da”, demersului nostru. Roxana Ardelean de la Umbra Studio împreună cu colegii ei si regizorul Adrian Horobeț au vazut potential în Blue Noise, și în muzica a capella”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here