Trupa Bucium a lansat videoclipul piesei „Războieni“

Trupa de folk-rock ambiental Bucium lansează o nouă piesă de pe DVD-ul “Live în Codrul Ascuns”. Piesa „Războieni” este a doua melodie din seria „Live în Codrul Ascuns”, înregistrată în anul 2015, în formula Alexa Milea – vioară, Mihai Balabaş – vioară, Cristi Răducanu – tobe şi Andi Dumitrescu – chitară şi voce, primind ajutorul lui Mircea Munteniţă la bas.

bucium razboieni videoclip„Piesa ‘Războieni’ este o favorită a publicului nostru”, a spus Andi Dumitrescu, liderul trupei.

Melodia a fost mixată şi masterizată de V.O. Pulver, chitarist şi vocalist în trupele Gurd şi Poltergeist, producător şi inginer de mixing al trupelor
Pro-Pain, Destruction şi Darkmoon, fiind înregistrată, ca şi întreg DVD-ul, de regretatul Alex Pascu (Goodbye to Gravity, Thunderstorm).

„Evenimentele de la Colectiv ne-au forţat să amânăm lansarea pieselor de pe DVD cu mai bine de opt luni. De acum înainte vom intra în ritmul pe care ni l-am propus, acela de a lansa o piesă la fiecare două săptămâni”, a afirmat Alexa Nicolae, violonista trupei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here