Trupa Carla’s Dreams a lansat videoclipul melodiei „Frica“

Piesa este compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. Acesta a produs toate piesele Carla’s Dreams devenite hituri, precum „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”. Videoclipul pentru „Frica” a fost filmat și regizat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films.

Carla's Dreams - Frica

„O piesă despre o frică despre care se tace, o frică ascunsă adânc, frica aceea cu care se trăiește și cu care adesea se împacă”, au declarat Carla’s Dreams.

Acum o lună, Carla’s Dreams au lansat „Beretta”, care are deja peste 14 milioane de vizualizări.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, unde au 468.000.000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, Carla’s Dreams au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii lor și pregătesc un live pe canalul lor de YouTube, vineri, 17 noiembrie, ora 15:00. Canalul de YouTube Carla’s Dreams este al doilea din România la categoria artiști, pe locul întâi fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

„Nu știm cum vouă, dar nouă ne este complicat să ne imaginăm 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar vă asigurăm că senzația noastră de gratitudine este personală, de un milion de ori. A milli, a milli, a milli. Mulțumiri tuturor celor care au crezut și cred în noi! V-am cuprins!”, au mai spus Carla’s Dreams.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here