Trupa Feelings a lansat videoclipul melodiei „Hello“

Un nume mai potrivit pentru single-ul de debut nici că puteau alege băieţii din Trupa Feelings. “Hello” este o piesă dinamică, cu un mesaj pozitiv transmis prin versuri catchy, un single care rezonează foarte bine cu energia şi vibe-ul trupei.

Trupa FeelingsCompusă de Magic Juice, Alexandru Berehoi, Georgiana Moraru şi Septimiu Urzică, piesa “Hello” i-a cucerit pe cei şapte membrii ai trupei, alegând-o ca prim single pentru lansarea oficială a proiectului în industria muzicală.

“Deşi avem o exeprienta de scenă de peste 14 ani, am simţit că acum este momentul să trecem la următorul nivel, să începem să lansăm piese proprii, pe care să le putem interpreta cu mândrie la evenimentele la care suntem invitaţi să cântăm, alături de celebrele coveruri. “Hello” este o mostră perfectă din ceea ce înseamnă Trupa Feelings. Sperăm să ne spuneţi şi voi hello în playlist-urile voastre”, au declarat membrii Trupei Feelings.

Piesa “Hello” beneficiază de un videoclip delicios, la propriu şi la figurat. Trupa a dat un mare party, în regia lui Alex Ceauşu, la care s-au strâns o mulţime de fete simpatice şi puse pe…gătit! 😀 Se lasă cu tort, frişcă, ciocolată şi multă voie bună. Filmările au durat 15 ore şi s-au desfăşurat la studiourile din Buftea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here