Trupa FreeStay a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Prietena ei“

Haos, o răpire ca-n filme, două fete rele şi câteva lucruri cenzurate. Aşa ai putea descrie, pe scurt, cel mai nou clip al băieţilor de la FreeStay. Cu un sound funky şi fresh, „Prietena ei” este cel de-al doilea single pe care Florin Ristei şi trupa sa îl lansează în 2018.

Versurile au fost scrise de Smiley, Florin Ristei şi Dorian Micu, iar muzica a fost compusă de Smiley, Florin Ristei, Costin Bodea, Lucian Nagy şi Alin Ilieş.

„Nu vă zic foarte multe despre clip, ci doar că împreună cu regizorul Alex Ceauşu am reuşit să redăm, destul de concret, greutăţile şi condiţiile la care sunt supuşi zilnic bărbaţii în societatea românească. Prietenele, Cora Ciolte şi Andra Seiliuc, nu vin decât să întărească poziţia femeii care-şi cere drepturile, uneori ignorând regulile şi riscându-şi libertatea, ea fiind acest gât care susţine capul bărbatului. Bănuiesc că acum citeşti şi te gândeşti că ori am luat-o razna, ori e doar o descriere mult prea serioasă sau se poate ca videoclipul să fie chiar aşa. În rest, ca să vă fac un rezumat, avem o zi de filmare, vreo 30 de metri de funie groasă care cam lasă urme pe piele, nişte bandă adezivă care se lua cu câte un sfert din mustaţă de fiecare dată, un sutien tăiat, o ladă de bere, nişte fumuri pe acolo, care nu ştim cum au apărut, de-aia le-am şi cenzurat, două gagici şi şase băieţi. Atât“, a spus Florin Ristei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here