Trupa Jinxy Von D’ers a lansat melodia „Don’t fall in love“

Trupa Jinxy Von D’ers a lansat un single nou. Piesa se numeşte “Don’t Fall In Love” şi va fi inclusă pe albumul de debut, programat pentru anul 2017.

jinxy-von-ders-photo

„’Don’t fall in love’ este una dintre piesele noastre preferate de pe albumul de debut, la care am început să lucrăm anul acesta. Piesa s-a născut atât de natural, încât în două repetiţii a fost aproape totul finalizat, inclusiv versuri şi linie melodică. Este diferită de “So alive”, în sensul că partea rock este şi mai prezentă, însă ne simţim foarte confortabil cu stilul acesta şi încercam să îl dezvoltăm cât mai mult pe următoarele materiale. Sperăm să vă placă şi vouă la fel de mult cum ne place nouă”, au transmis fanilor cei din trupa Jinxy Von D’ers.

Jinxy Von D’ers este o formaţie nouă pe scena alternativă din România. Au debutat pe 1 iulie 2016 cu piesa “So Alive”, distribuită prin Universal Music România, iar genurile abordate de ei sunt Alternative Rock şi Dramatic Pop. Componenţa trupei este alcătuită din: Oriana Emanoil (voce), Cătălin Boltasu (chitară), Dragoş Popa (bass) şi Nestor Petruş (tobe).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here