duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITrupa Jukebox a lansat videoclipul melodiei „Absenta ta“

Trupa Jukebox a lansat videoclipul melodiei „Absenta ta“

După ce în urmă cu două luni a lansat „Am ce nu am”, piesa care a adunat rapid peste un milion de vizualizări pe YouTube, Jukebox revine cu o nouă piesă. Single-ul „Absenţa Ta”, compus de Alex Luft şi Alex Iordănescu şi produs în studiourile Luft Records, este o poveste care redă prin versuri frământările pe care un om le are atunci când este pe cale să îşi piardă sufletul pereche.

Jukebox - Absenta ta

„‘Absenţa Ta’ nu este o piesă comercială, este o piesă de suflet. O asculţi, iar când se termină, rămâi pe gânduri şi te întrebi: ‘Ce a fost asta?’. Exact ca atunci când îţi găseşti sufletul pereche. Poate nu realizezi cu adevărat ce se întâmplă atunci când trăieşti povestea, ci abia în primul moment în care eşti departe de persoana iubită, îţi dai seama că viaţa ta nu va mai fi niciodată la fel ca înainte. Frământările apar atunci când descoperi că omul de care eşti pe cale să te desparţi este ‘The One’. Videoclipul este brut, natural, fără artificii. Sunt, pur şi simplu, eu cu frământările, nesiguranţele, căutările, visele, iluziile mele şi cu sufletul pe afară. Am alături de mine în clip două dintre motivele mele de fericire: soţia mea şi răsăritul din Vama Veche”, povesteşte Alex Vasilache, solistul Jukebox.

„Mi-a plăcut enorm să lucrez la ‘Absenţa Ta’, e o piesă bogată stilistic, care are un vibe de muzică clasică, fuzionat cu un electro-trap şi inserţii de pop-rock. Pentru a sublinia partea clasică a piesei am avut invitaţi doi prieteni foarte dragi, Flaminia Nastai la violoncel şi Alex Avramovici la clarinet. Piesa mă transpune în diferite stări, iar vocea inconfundabilă a rockerului de serviciu, Alex Vasilache, dă viaţă întregului peisaj”, adaugă Alex Luft.

„‘Absenţa Ta’ este despre cum reinveti să spui: ‘am greşit, îmi pare rau’. Am scris textul acesta când eram în postura de a descoperi că indiferent cât de mulţi prieteni crezi că ai, întotdeauna jumătatea ta va fi acolo pentru tine când ei dispar unul câte unul. Este despre femeia care îţi ia totul, te leagă, te dezleagă şi te face să uiţi cine eşti, întotdeauna pentru binele tău, nu împotriva ta. ‘E atât de prezentă absenţa ta’ înseamnă să realizezi că întârzii la întâlnire uitându-te la ceasul primit de la ea cadou. Înseamnă să recunoşti pe pielea altcuiva parfumul ei şi să zâmbeşti amar”, declară Alex Iordănescu.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.