Trupa Jukebox a lansat videoclipul melodiei „Am ce nu am“

Miercuri seară, în cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alături de prieteni, artişti şi oameni din media, single-ul “Am ce nu am”. Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit în premieră pe scena clubului True Social Club alături de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.

JukeboxPentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfectă de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale : “E o piesă fresh, care curge natural, diferită de cele pe care le-am cântat până acum. Noutatea, pentru mine, a fost că mi-a oferit ocazia să descopăr zone ale vocii mele pe care le lăsasem neexplorate, lucru pe care îl veţi observa imediat ce o veţi ascultă”, a declarat solistul.

Produsă în studiourile EpiQ , “Am ce nu am” este o piesa romantică, care redă prin versuri sentimentul pe care un om îl poate avea atunci când iubirea provoacă dezamăgire.

În regia lui Alex Ceauşu, filmările clipului s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore, în centrul oraşului Braşov şi pe Tâmpa, între piesaje naturale magnifice şi străduţe cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.

Cu aproape 20 ani de activitate şi peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat în România, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat şi apreciat de iubitorii de muzică Live. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume şi alte zece single-uri, printre care: “Cum vrei tu”, “Ediţie specială” şi “Vocea Ta”. Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri: Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016 sau Te Cunosc de Undeva 2017. În februarie 2017 trupă s-a îmbogăţit cu o voce excepţională şi o apariţie exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, alături de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre píesele favorite ale selecţiei: “Auzi cum bate”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here