Trupa Maxim a lansat videoclipul melodiei „Fata n-are nicio vină“

După ce le-au oferit fetelor “Sărutări criminale”, ne-au tras mai aproape de ei şi au participat la preselecțiile Eurovision România cu piesa “Adu-ţi aminte”, trupa Maxim revine cu un single ce promite să rămână atât în topuri, cât şi în capul celor care o ascultă.

Trupa Maxim“Fata n-are nicio vină”, produsă sub îndrumarea lui Adrian Sina în studioul Akcent Music, este o piesă plină de energie pozitivă ce o să invadeze playlisturile petrecerilor de vară.

Videoclip piesei, realizat de cei de la NGM Creative, pune în evidenţă abilităţile de instrumentişti ale băieţilor, dovedite şi în perioada Eurovisionului. În timpul filmărilor, trupa a fost nevoită să suporte o bătaie cu vopsea ca răzbunare a fetelor.

“Piesa s-a ‘nascut’ acum mai mult de un an de zile în studioul Akcent. Avem foarte mare încredere în ea, mai ales că pe noi ne-a binedispus de la prima ascultare. Cel mai important, ‘Fata n-are nicio vină’ este un cadou pentru fanele noastre, care ne-au susţinut necondiţionat de-a lungul timpului şi vrem să le mulţumim pe această cale”, a spus trupa Maxim.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here