Trupa Noaptea Târziu a lansat videoclipul melodiei „Sesiune, sesiune“

Noaptea Târziu a lansat de-a lungul timpului mai multe parodii amuzante inspirate din viaţa de student, iar în “ajun” de sesiune, cei trei băieţi au lansat un cover după piesa “Manele” a lui Spike. La mai puţin de 24 de ore de la momentul lansării pe YouTube, “Sesiune, sesiune” este pe locul 7 în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

Studentie Studentie - Noaptea tarziuÎn parodia “Sesiune, sesiune”, Noaptea Târziu tratează cu multă seriozitate problemele studenţilor care nu învaţă nimic şi trebuie să îşi rezerve un loc lângă cuier, în timpul examenelor, pentru a avea acces la fiţuicile din geci, paltoane sau ghiozdane.

“Perioada studenţiei a fost foarte fun pentru toţi trei şi ne face plăcere să cântăm despre cum e să ai examene, să treci prin tot felul de situaţii sau să chiuleşti. Faptul că cei care ne urmăresc se distrează când ne ascultă, ne bucură foarte tare şi le urăm succes în sesiune”, declară Cuza de la Noaptea Târziu.

Anul trecut, canalul de YouTube al băieţilor de la Noaptea Târziu a depăşit pragul de 1,5 milioane de abonaţi şi a devenit unul dintre cele mai mari canale de vlogging românesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul băieţilor este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum “La bunica” (18 mil. de vizualizări) şi “Am belit-o (Bacu’)” (17,2 mil. de vizualizări). În total, cele peste 254 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depăşesc 443 de milioane de vizualizări.

Anul trecut, echipa antrenată de cei trei băieţi de la Noaptea Târziu a câştigat competiţia Next Big Vlogger. În cadrul acestui proiect la care au participat pentru al doilea an consecutiv, Cuza, Emi şi Cucu, alături de alţi creatori de conţinut consacraţi, au antrenat vloggeri începători pentru a-i ajuta să devină următorii entertaineri de succes ai României.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here