Trupa Selfie a lansat melodia „Nu uita“

Girl power alert: fetele din trupa Selfie sunt pregătite să cucerească publicul cu single-ul “Nu uita”, compus de Matteo.

SelfieFormată din trei fete, trupa Selfie a fost înfiinţată în 2014, iar în 2015 a participat în cadrul proiectului “Talisman. Îngeri pentru îngeri”, cu o serie de concerte pe parcursul a trei luni. Single-ul “Nu uita” este a treia piesă lansată de fete şi prima colaborare cu MediaPro Music.

“Sunt extrem de încântată de această colaborare. Este cel mai frumos vis, care a devenit realitate. Piesa ‘Nu uita’, compusă de Matteo, este chiar stilul de muzică pe care îl simt în acest moment şi mă ajută să rămân în starea mea naturală. Mulţumim Mattman Music pentru piesă şi pentru susţinere, dar nu în ultumul rând, întregii echipe Media Pro Music pentru încrederea acordată. Abia aşteptăm să auzim părerea celor care o vor asculta; e foarte important pentru noi”, declară Alexandra.

“Faptul că această piesă a fost lansată a doua zi după petrecerea majoratului meu, pot să spun că este cel mai frumos şi mai important cadou primit vreodată. Iubesc piesa asta şi sper ca publicul să o primescă la fel ca mine”, declară Raluca.

“Simt că această piesă nu poate fi decât cel mai bun început al trupei. Este cea mai importantă colaborare şi cred că va avea priză la public”, adaugă Carmen.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here