Trupa Sky Dance a lansat melodia „Magic touch“

După mai bine de 10 ani în industria muzicală şi numeroase hituri internaţionale, doi dintre cei mai cunoscuţi compozitori din industrie au decis că a venit momentul să facă ceva doar pentru sufletul lor. Aşa a luat naştere proiectul Sky Dance, un proiect proaspăt, creat în 2016, care promite să surprindă publicul cu un sound fresh şi plin de energie. Planurile de viitor includ lansarea a cel puţin 6-7 piese până la finalul anului.

Sky Dance

Piesele urmează să redea diverse stări şi să asigure continuitatea muzicală a proiectului, vocile ce le vor însoţi vor fi şi ele diferite, fiecare lansare marcând un nou capitol în povestea Sky Dance.

Sky Dance vine cu o doză maximă de inspiraţie în industria muzicală, cu intenţia de a aduce ceva nou şi plin de energie în top-urile actuale.

„Magic Touch” este piesa cu care Sky Dance îşi face astăzi debutul, un deep house cu influenţe tropicale, care vibrează parcă în ton cu marea, fiind sunetul unei veri de neuitat. Aceasta nu îşi dezminte titlul şi vrea să aducă clipe de magie cu ajutorul vibe-ului proaspăt şi energic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here