The Motans a lansat videoclipul piesei „Versus“

Portofoliul de artişti Global Records se măreşte cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat. „Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de public şi pentru care care The Motans a lansat videoclip.

The Montans COVER

Piesa a fost compusă de The Motans, iar producţia a fost refăcută de Alex Cotoi.

„Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoţii. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet şi mulţi s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans.

Filmările au avut loc în România, în regia lui Ionuţ Trandafir (Trandafilm). „Clipul este de fapt o „metaforă vizuală”, dar care conţine un story line. E un produs marca Global Records şi a fost regizat de Ionuţ Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire şi entuziasm şi le mulţumesc”, a mai spus The Motans.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

„Muzica mă face să mă simt împlinit şi mă ajută să transmit oamenilor din jur emoţii şi stări, zâmbete şi speranţe, fiori sau pur şi simplu o linişte în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here