Trupa Two a lansat, alături de Theea, videoclipul piesei „Fantoma din viitor“

Băieţii de la Two (Mihai Gruia şi Sorin Brotnei) au făcut echipă cu Theea şi lansează single-ul şi videoclipul „Fantoma din viitor“, o piesă cu un mesaj motivaţional, despre implicaţiile relaţiilor din trecut care bântuie prezentul.

two-theea-fantoma-din-viitor-videoclip

„Piesa conturează urmele unei poveşti de dragoste încheiată şi lăsată în trecut, dar care se manifestă în toate planurile din prezent. ‘Fantoma din viitor’ este o piesă despre prezenţa şi manifestarea constantă a trecutului care afectează, în mod inevitabil, viitorul“, a spus Mihai Gruia.

Producţia piesei este semnată de DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia) şi este compusă împreună cu Theea, o compozitoare de succes. Videoclipul melodiei este regizat de Claudiu Stan şi a fost filmat într-o pădure din afara Bucureştiului, pe timp de zi şi de noapte.

„’Fantoma din viitor’ este o melodie despre genul de relaţie care, deşi s-a întâmplat demult, afectează toate relaţiile din prezent, genul de relaţie unde pierzi noţiunea timpului, deoarece graniţa dintre amintire şi prezent devine fragilă şi nici măcar tu nu mai ştii cine eşti. Este despre persoana care nu vrea să te lase să o uiţi niciodată“, a încheiat Theea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here