Trupa VUNK colaborează cu Alexandra Stan pentru piesa „Asta-i pentru altcineva”

Trupa VUNK și-a unit forțele pentru prima dată cu Alexandra Stan și a lansat single-ul „Asta-i pentru altcineva”. Această piesă este ideală pentru februarie, luna anului dedicată iubirii, cu atât mai mult având în vedere faptul că astăzi sărbătorim Dragobetele, ziua aleasă de români pentru a întâmpina primăvara cu iubire.

Așa cum ne-au obișnuit membrii trupei, versurile cântecului au fost scrise de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, în timp ce Adi Colceru a realizat master-ul.

Piesa cu beat uptempo, cu accente retro, abordează subiectul unei iubiri cu năbădăi dintr-un unghi umoristic, care este ilustrat și în videoclipul piesei, regizat de SAN. Cornel Ilie și Alexandra Stan interpretează rolul unui cuplu de muzicieni, Duo Cristal, care se află în fața unui juriu în cadrul Festivalului Muzical Gloria Muzicii. Atât mesajul cântecului, cât și clipul, evidențiază faptul că în unele relații, oricât de complicate ar fi ele, la fel de complicat ar fi și pentru cei doi îndrăgostiți să trăiască unul fără celălalt.

Cornel Ilie a declarat: „Nu știu cât de surprinzătoare este colaborarea cu Alexandra, dar clipul cu siguranță va fi. Spun asta pentru că Duo Cristal, duetul nostru din clip, reprezintă orice a trăit vreodată un artist pe scenă în fața unui juriu de orice fel, fie că este vorba de concurs, festival sau talent show. Doar că nu știu dacă vreunul a reacționat așa cum facem noi în clip. Nu țin minte să fi râs așa de tare la o filmare ca la filmarea acestui clip și mă bucur foarte mult că Alexandra a intrat în jocul asta, care chiar nu e pentru altcineva.”

Alexandra Stan a completat: „Am mai cântat alături de Cornel Ilie, dar nu piesa noastră şi chiar ne-am dorit să facem o colaborare. Vocile noastre se completează perfect. Asa a apărut “Asta-i pentru altcineva”. Ne-a scos pe amândoi din zona de confort, mai ales videoclipul. Este din alt film faţă de ceea ce am făcut eu pâna acum, dar a fost mega funny să mă transform într-o pseudo-divă a anilor ’80. M-am distrat mult la filmări, o să înţelegeţi exact de ce, după ce vedeţi clipul”.

VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul „Vino, du-te”, care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutu
l acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în „sufragerie”, pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, „Scapă-mă de ea”, “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, „De azi încep să te uit”. Piesa lansată în luna aprilie a anului 2021, „Ultimul Anunț”, a fost o colaborare de succes cu Ioana Ignat, piesa ajungând pe primele locuri în Trending pe YouTube și în top 10 al celor mai difuzate melodii, conform MediaForest. În noiembrie, trupa VUNK și-a unit forțele cu Elena Gheorghe pentru cântecul „Ce m-aș face fără tine”.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Alexandra Stan și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 300.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati. În 2021, Alexandra a colaborat cu renumitele surori DJ, NERVO, pentru piesa „Come Into My World”, și a lansat single-ul „Tokyo”, ambele piese fiind extrase de pe album ce urmează să fie lansat în prima jumătate a anului 2022, intitual „Rainbows”. În plus, Alexandra Stan a colaborat și cu Faustix și Zookeepers pentru piesa „Future Calling” și cu Alex Parker pentru track-ul inspirat de cel mai îndrăgit film de Crăciun, „Home Alone (Macaulay Culkin)”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here