Trupa XOXO a lansat, alături de Cojo, videoclipul melodiei „Bal de liceu“

Acel moment în care “te pierzi şi nu ştii exact ce vrei să spui” în faţa “prinţului din poveşti”, primii fiori ai dragostei, emoţia întâlnirii cu toţi colegii, bucuria petrecerii pe care nu o vei uita niciodată, fac din balul de liceu cea mai de preţ amintire din perioada anilor adolescenţei.

Trupa XOXO“Fetele de la XOXO vor fi, de astăzi, Next Idol al României”, a declarat Adrian Sînă.

Regizat de către echipă Ceva de Vis, videoclipul piesei te face martorul unui bal de poveste şi a minutelor premergătoare acestuia, prin ochii celor mai cool fete din liceu. În spiritul XOXO, al prieteniei, sincerităţii şi al iubirii, cele 2 adolescente, Maya şi Alexa cuceresc pe toată lumea prezentă la bal, de la profesorii care par rigizi şi timizi la început, până la gaşca de elevi prezentă la cea mai fun petrecere.

“Am aşteptat cu multă nerăbdare şi bucurie lansarea videoclipului, iar cele aproape 20 ore de filmare au fost deosebit de plăcute şi interesante, prima experienţă de acest fel pentru mine. Am avut emoţii la început, dar echipa de lângă mine m-a ajutat să trec peste ele. Le mulţumesc tuturor! Am investit multă muncă şi pasiune şi sper din suflet ca acest proiect să fie pe placul publicului. Eu sunt fericită”, declară Maya.

“Pentru mine XOXO este un vis împlinit. La filmarea clipului, m-am simţit ca o adevărată vedetă. Toată echipa a reuşit, până la cele mai mici detalii, să construiască o poveste – dorinţa fiecărei fete de a câştiga titlul de Miss. Le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi efortul depus ca primul nostru single să fie special. Pentru toţi cei care cred în visurile lor, să nu renunţe şi să lupte pentru că vor avea alături oameni minunaţi, aşa cum avem şi noi”, a declarat Alexa.

Look-ul funky, de inspiraţie “monster high” este realizat de Andra Moga şi Ana Mironescu, iar Maya şi Alexa sunt senzaţiile balului de liceu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here