Trupa YellLow a lansat videoclipul piesei „Out of me (Night version)“

Piesa a fost compusă de Luiza Popescu, Andi Petreanu, Radu Anghel şi Alex Cotoi iar videoclipul a fost filmat şi regizat de Anton Sandu.

Trupa YellLow“Ne ştim de mult cu Anton Sandu, senior în casa celor mai talentaţi video-makeri din ţară, şi am cochetat cu ideea facerii unui clip încă de prima dată când ne-am cunoscut. Ştiam că o să fie ceva special pentru că omul pune suflet acolo unde-i place, şi părea să-i placă. Ne-am filmat siluetele în studio, pentru părţile de dublă expunere, şi am fost o zi la munte, să găsim un lac. Nu l-am mai găsit, era iarnă şi drumul greu, dar am scos aparatu şi am filmat ce-am putut noi mai sexi, pe drum, prin frig, pe lângă un spital care era direct din film”, au spus cei de la trupa YellLow.

“Clipul este despre contraste, ne place aşa. Interior-exterior, natură-urban, cădere-zbor, dragoste-ură. În “Out Of Me” poţi să te regăseşti foarte uşor dacă vindeci răni adânci ale iubirii. Piesa este ceva mai veche, cei care ne ştiu o pot recunoaşte din setul nostru live, într-o altă variantă. Am refăcut mixul şi elementele pentru Night Version ca să o aducem înainte-n viitor. Suntem siguri că o să va placă. Enjoy!”, au mai spus aceştia.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here