Uddi şi Randi au lansat videoclipul melodiei „Vagabondul vieţii mele“

Odată cu piesa „Vagabondul vieţii mele“, Uddi continuă seria de remake-uri începută anul trecut, cu „Aseară ţi-am luat basma“, piesă care a fost primită foarte bine de public şi difuzată pe toate posturile de radio şi TV.

uddi randi vagabondul vietii mele videoclip

Lui Randi i-a venit ideea unui remake la această piesă ascultând-o la o petrecere. Artistul a dat un aer urban piesei, iar interpretarea lui Uddi a adus energie şi culoare. Dacă piesa originală este uşor nostalgică, noua versiune debordează de voie-bună şi ne cheamă la dans şi distracţie.

„’Vagabondul vieţii mele’ este un cântec care face parte din cultura noastră muzicală şi toţi am cântat la un moment dat pe ritmurile ei. Această piesă mi-a plăcut dintotdeauna şi mă bucur că am ajuns să v-o cânt“, a spus Uddi.

Videoclipul este regizat de Dan Petcan şi este o poveste despre o mare şi continuă petrecere. La filmări, băieţii şi-au invitat prietenii şi colegii şi au organizat o petrecere.

„Mi-a plăcut mereu cântecul original şi am vrut să-l reinventăm şi să-l readucem în atenţia publicului. Îmi doresc ca piesa aceasta să vă aducă zâmbetul pe buze şi să vă transmită şi vouă energia şi bucuria cu care noi o cântăm“, a încheiat Randi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here