Uddi şi What’s Up au lansat melodia „Scumpă domnișoară“

Uddi și What’s Up ne spun, prin intermediul noului lor single, cum o „Scumpă domnișoară“ a reușit să-i cucerească. Și nu, nu e vorba de aceeași domnișoară, băieții ne cântă fiecare despre povestea proprie.

uddi what's up melodia scumpa domnisoara

Cei doi artiști și-au unit forțele într-un featuring care o descrie pe cea care le-a furat liniștea. Este povestea fiecăruia dintre noi, la un moment dat, atunci când apare o persoană în viața ta și pentru prima oara îți vine să lași totul în urmă și să fugiti împreună.

Compusă de Randi şi What’s Up, melodia „Scumpă domnișoară“ este o coproducție Famous Production – Cat Music România și reprezintă cel de-al doilea single din cariera fostului concurent X Factor, Dragoș Udilă. Artistul s-a remarcat prin naturalețea și ușurința cu care interpretează compoziții dintr-o diversitate de genuri muzicale. De la jazz la rap, până la soul și reggae, Uddi își adaptează stilul, iar flow-ul și atitudinea i-au adus nu numai aprecierea fanilor, ci și pe cea a unor nume importante din industria muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here