Unde puteti vedea vara asta Taraful Viorel Bogateanu la mare?

taraful - viorel bogateanu
taraful – viorel bogateanu

E vara si majoritatea artistilor sunt la munte sau la mare unde au concerte, contracte si spectacole senzationale. Este si cazul Tarafului Viorel Bogateanu care au obtinut un contract foarte bun cu Hotel Pasha din Eforie Nord.

Cei ce sunt deja la mare, in special in statiunea Eforie Nord, trebuie sa stie ca au multe modalitati de distractie si pot asculta diferite genuri de muzica. Dar nu oriunde ci la Hotel Pasha din Eforie Nord! Pentru ca acolo canta Taraful Viorel Bogateanu. Sunt seri speciale de cantec si dans, petrecere romaneasca, programe speciale de muzica latino si greceasca, toate imbinate cu o gastronomie delicioasa care va asteapta la restaurantul hotelului situat pe malul marii.

Taraful Viorel Bogateanu va ofera multe suprize pentru ca instrumentistii sunt cunoscuti si veti vedea de unde ii cunosti. Unul dintre ei este chiar fiul lui Viorel Bogateanu, Elis, care este un instrumentist foarte priceput. Membrii din taraful lui Viorel Bogateanu sunt tineri, talentati si foarte cool, mertita ascultati iar daca ii cautati ii puteti gasi si pe Youtube. Hotelul este nou, ofera conditii de lux, camere spatioase cu vedere la mare, terasa si restaurant, jacuzzi exterior. Un loc special unde sa iti petreci cateva zile excelente. Nu ratati o experienta de zile mari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here