Valeria Lungu (Bravo Ai Stil) – scene tandre in noul videoclip Denis Midone: “Mai Stii”

Denis Midone a lansat un nou single – „Mai stii ” – o piesă cu un sound fresh care are in spate o poveste de dragoste inspirata chiar din realitate. Rolul personajului feminin este jucat de Valeria Lungu fosta concurenta Bravo Ai Stil, cunoscuta ca si beauty & fashion vlogger.

“Ideea piesei  “Mai Stii” a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producatorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gandurile si sentimentele sub forma muzicala si astfel s-a nascut #MaiStii “, declară Denis Midone.

Clipul poartă semnătura echipei noi si talentate de la Temple Pictures, echipa cu care Denis a colaborat si la clipul anterior. Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații incheiate dar in care inca mai predomina amintirile dintre cei doi indragostiti.

“Iubirea nu e vesnica oricat de frumoasa ar fi ea, uneori doar o simpla greseala poate distruge totul… de la iubire pana la ura e doar un pas. ”, a menționat regizorul videoclipului, Adrian Chele.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here