Vescan a lansat, alaturi de Aris, videoclipul piesei „Te întorci acasă“

Vescan a lansat, alături de Aris, single-ul „Te întorci acasă”, o piesă dedicată românilor aflați departe de cei dragi, o piesă despre dorul de familie, de casă și despre alegeri făcute în speranța unui viitor mai bun.

vescan te intorci acasa

„Mă bucur să încep albumul «Muzică sau nebunie» cu piesa «Te întorci acasă», interpretată alături de Aris, o voce foarte bună. Este o melodie de care m-am atașat încă de la primele versuri și note. Dorul de prieteni, familie și de locurile în care ai crescut nu poate fi compensat cu nimic. Chiar dacă ești plecat în alt oraș, țară sau pe alt continent, un singur loc de pe hartă poate fi numit acasă: acasă la tine! De producția piesei s-a ocupat F. Charm, cu care am lucrat foarte bine în studio, iar de video – C-Film, care a realizat totul într-un timp foarte scurt”, spune artistul.

La rândul ei, Aris declară că și pe ea mesajul piesei a emoționat-o și că este foarte încântată de colaborarea cu Vescan. „Îmi place să cânt piese în care cred, iar eu cred în această melodie. Mesajul este unul foarte puternic, reprezintă viața așa cum este ea, de cele mai multe ori grea. Sunt sigură că mulți oameni se vor regăsi în versurile piesei și că, într-o zi, se vor întoarce acasă”, adaugă artista.

În videoclip joacă actorul Andrei Radu, câștigătorul premiului pentru „Cel mai bun actor”, secţiunea individual, la Gala HOP 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here