Vescan şi Florin Ristei au lansat melodia „Las-o“

Vescan şi Florin Ristei ne prezintă „Las-o“, cel de-al doilea single din proiectul Xsession Music Vlog, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal în studioul Scandalos Music pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi, la ora 20.00.

vescan ristei las-o

Melodia „Las-o“ este compusă de Mahia Beldo, iar versurile scrise de Vescan sunt, de fapt, o conversaţie crudă între doi prieteni ce se cunosc de-o viaţă.

„Cu riscul de a mă repeta, vreau să cred că facem muzică după suflet, nu după modă. Avem prea multe piese bune şi tot proiectul Xsession vine ca o mare provocare pentru toată echipa noastră. ‘Las-o’ este o piesă inspirată din realitate, din povestea unui prieten pe care-l cunosc de când mă ştiu. Sunt sigur că mai sunt şi alţii care trăiesc momentele astea, momente în care nesimţirea depăşeşte limitele“, a spus Vescan.

„Întotdeauna am fost fan muzică bună, indiferent de stil. Pentru unii poate părea ciudată colaborarea asta, alţii s-ar putea întreba de ce n-am scos o piesă cu FreeStay. Mă bucur atunci când, dintr-o fuziune de două stiluri diferite, iese un produs de care pot fi mândru. ‘Las-o’ este o piesă în care cred, care-mi place, care are o poveste şi în care mă regăsesc din când în când“, a încheiat Florin Ristei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here