Vescan şi Mira au lansat videoclipul melodiei „Ce-o fi, o fi“

Vescan revine cu o nouă melodie, „Ce-o fi, o fi“, o colaborare cu Mira, compusă de Vescan, Mahia Beldo, Mira și Jo și produsă de Mahia Beldo. Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat în premieră cu Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms.

„«Ce-o fi, ce o fi» este o piesă la care am pus mult, mult suflet și mă bucur că mi s-a alăturat Mira, o voce pe care o apreciez demult! Totul a pornit de la simpla întrebare : «Cum vezi viața ta peste 10 ani?». De aici, totul a decurs foarte rapid, până am terminat piesa. Mă bucur mult că albumul «Muzică sau nebunie» continuă cu piesa asta și sper să intre în inimile oamenilor de la primul play. Pe Mira o cunosc de ceva timp, am mai încercat să facem o piesă și acum vreo cinci ani, dar se pare că toate vin la timpul lor. Le mulțumesc mult tuturor pentru susținere, peace and love“, a spus Vescan.

„Sunt foarte bucuroasă că, în sfârșit, am reușit să scoatem această piesă împreună, când planul nostru era încă de acum cinci ani să lansăm ceva. Atât eu, cât și Vescan ne-am pus tot sufletul în «Ce-o fi, ce o fi» și sunt convinsă că mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie“, a adăugat Mira.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here