Viorel Pop a lansat două videoclipuri simultan, „Beu palinca cu mărgele“ şi „Nu știu io, muri-oi oare“

După patru zile în care a performat alături de band-ul său la evenimentele private din zona Oaș, Viorel Pop a reușit să urce la Turț-Băi, unde a filmat, în doar 6 ore, două videoclipuri, realizate pentru piesele „Beu palinca cu mărgele” şi „Nu știu io, muri-oi oare?”.

viorel pop melodii

„Am dorit să-mi onorez promisiunea făcută public în urmă cu câteva luni, aceea de a lansa noi piese cu videoclip și vreau să mulțumesc echipei, în frunte cu Nicoleta Ioniță și Vizsnyovszky Szabolcs, pentru profesionalismul și eficiența de care a dat dovadă. Aceste două melodii și ‘Dacii liberi’ au un loc aparte în sufletul meu și, ca orice lucru drag, încerci să-l expui cât mai bine și mai frumos posibil. Cu ajutorul tatălui meu și a domnului Ioan Belbe am reușit să culegem tipurituri vechi și să mai completăm noi textele, iar grație domnului Ovidiu Barteș și echipei sale de la Cluj am reușit să facem orchestrația“, a spus Viorel Pop.

Odată cu muzica reprezentativă a zonei unde trăiește, artistul evidențiază în videoclipuri și frumusețile locurilor, porturilor și tradițiilor din Țara Oașului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here