Voltaj a lansat videoclipul piesei „De la capăt“

Trupa Voltaj lansează o piesă-manifest, dedicată proiectelor pentru copiii și tinerii aflați în situații dificile. Versurile melodiei „De la capăt” vorbesc despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere. Povestea vizuală a clipului amintește de copiii rămăși singuri acasă, care își doresc un nou început, alături de părinții lor, aflați în străinătate, la muncă.

voltaj videoclip de la capat

“Am ales una dintre temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenția de a capta atenția asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situația tuturor copiilor și tinerilor aflați în dificultate: fie pentru că nu au acces la educație sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri. Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important și urgent să ne ocupam de aceste probleme și să ne implicăm”, a spus Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Piesa devine astfel purtătorul de cuvânt al unui program, delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România și Habitat for Humanity România. Cele două organizații sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here